آژانس مسافرتی مهر پرواز، رزرواسیون خرید آنلاین بلیط هواپیما، تور و هتل

مدارک لازم برای ویزای بلژیک

برای اخذ ویزای بلژیک یک سری از اطلاعات لازم است که در این بخش به چگونگی تکمیل این اطلاعات و ارائه آن در جهت گرفتن ویزای‌بلژیک می‌پردازیم:

1)هزینه ویزا(حتما یورو)

2) رزرو هتل: برای تمامی مدت زمان اقامت

3) رزرو بليط هواپيما

4) بیمه‌نامه مسافرتی معتبر با پوشش ۳۰,۰۰۰ یورو

5) اصل گذرنامه: داشتن اصل گذرنامه برای اخذ ویزای‌بلژیک الزامی است گذرنامه باید ۶ ماه اعتبار داشته باشد به همراه داشتن دو سری کپی از گذرنامه لازم و ضروری است.

6)عکس ۳ * ۴: داشتن عکس هم به‌صورت دیجیتالی و هم به‌صورت دستی برای پرونده جهت اخذ روادید بلژیک لازم است.

7)اصل فرم ویزا به همراه امضای درخواست کننده

8) تکمیل فرم مشخصات فردی و امضا شده به همراه یک عدد کپی
* یک نامه همراه با هدف سفر به منطقه شنگن یا کشور بلژیک تهیه نمایید.

9)کپی و ترجمه صفحات شناسنامه: داشتن کپی از تمام صفحات شناسنامه در جهت تکمیل نمودن پرونده ویزای شما لازم و ضروری است.

10)کپی داشتن از سند مالکیت که در ارائه مدارک برای گرفتن ویزای‌بلژیک لازم و ضروری است.

11)داشتن ریز حساب سه‌ماهه آخر بانکی و ارائه مدارک جهت تمکن مالی(داشتن حداقل ۴۰ میلیون موجودی حساب برای هر فرد)

12) مدارک اثبات وضعيت کاری متقاضی در ايران:

الف) کارمندان:

گواهی اشتغال به کار
فيش حقوقی
مدرکی دال بر دارابودن بيمه درمانی؛ برای مثال، ليست بيمه

* برای افراد دولتی : ارائه کپی کار کارگزینی
* برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال و داشتن مدرک پرداخت یک سال بیمه لازم است.

ب) تجار:

اسناد شرکت یا ارائه مدارک شرکت خصوصی یا کارت بازرگانی
رسيد پرداخت آخرين ماليات

ج) افراد با کار آزاد و خويش فرما

پروانه کسب و و کپی از آن ها (دفتر، مغازه و...)
رسيد پرداخت آخرين ماليات

د) افراد بازنشسته:

حکم بازنشستگی

ه)دانشجویان و اعضای هیات علمی ها:

گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیات عملی حکم استخدامی.

- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

  • اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.
  • به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.
  • در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.