شرایط ویزای کانادا

ایرانیانی که از کانادا دیدن می کنند باید مجوز اقامت موقت خود را قبل ورود به خاک کانادا، دریافت کنند.

ویزای اقامت موقت، تحصیلات مجوز و مجوز کار توسط دفاتر ویزا در آنکارا، ابوظبی و ایروان صادر می شود. اطلاعات کاربردی را می توانید از این دفاتر و یا از وب سایت CIC دریافت کنید.

توصیه می شود درخواست ها یک ماه قبل از تاریخ عزیمت ارائه شود. اگر درخواست تایید شده باشد، متقاضیان باید برای ارائه اصل گذرنامه خود به دفتر ویزا مراجعه کنند.

اگرچه ممکن است ویزای اقامت موقت صادر شود، این امر ورود کانادا را تضمین نمی کند؛ ایرانیانی که از کانادا دیدن می کنند، هنوز هم باید یک پرسشنامه اثبات واجد شرایط بودن ورود را در فرودگاه تکمیل کنند. 

واجد شرایط بودن

مسافران برای سفر به کانادا باید قبل از درخواست ویزای موقت، پیش نیازهای قانونی خاصی را ارائه کنند که عبارتند از:

  • قانع کردن افسر ویزا در مورد اینکه بعد از اقامت موقت از کانادا خارج خواهند شد.
  • نشان دادن معیارهای مالی برای حمایت از خود و اعضای خانواده در طول اقامت خود در کانادا و بازگشت آنها به ایران.
  • عدم اشتغال به کار و یا تحصیل در کانادا بدون مجوز مناسب
  • متقاعد کردن مأمورین ویزا در مورد عدم ایجاد خطر امنیتی برای کانادا.
  • نداشتن سابقه کیفری (متقاضی ممکن است ملزم به ارائه یک گواهی عدم سوء پیشینه از پلیس باشد)
  • ارائه گواهی سلامت (متقاضی ممکن است مجبور به انجام معاینه پزشکی شود)
  • ارائه اسنادی که احتمالاً افسر ویزا از متقاضی دریافت ویزا درخواست کند.

مستندات مورد نیاز

ایرانیان که از کانادا دیدن می کنند، علاوه بر فرم درخواست ویزا باید موارد زیر را نیز ارائه دهند:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند.
  • شناسنامه به همراه ترجمه آن برای هر یک از متقاضیان
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام می کنند ارائه ترجمه سند ازدواج الزامی می باشد.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا و فرم اطلاعات خانوادگی
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید وکاملاً از روبرو
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی
  • گردش سه ماهه آخر حساب و نامه تمکن  مالی به زبان انگلیسی همراه با مهر انگلیسی بانک
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است).
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند الزامی می باشد.

اجازه کار و تحصیل

برای ایرانیانی از کانادا دیدن می کنند، برای کار یا تحصیل در کشور کانادا باید واجد شرایط و دارای مجوز های لازم باشند. با این حال، در موارد خاص، این مجوزها مورد نیاز نیست. اگر بازدید کننده قصد دارد برای مدت کمتر از شش ماه تحصیل کند، مجوز مطالعه مورد نیاز نیست. طبقات خاصی از کارگران مانند روحانیت، مأمورین دولتی خارجی، پرسنل نظامی، و همچنین استثناهای خاصتر، نیازی به اجازه کار ندارند.

ملاحظات مهم

همسر، شریک زندگی یا فرزندانی که با متقاضی مسافرت می کند، می باید درخواست جداگانه ای تکمیل و به سفارت ارائه دهند؛

اگر معاینه پزشکی لازم باشد، سه ماه دیگر می تواند به مدت زمان بررسی درخواست ویزا اضافه شود.

هزینه های در خواست ویزا که غیر قابل استردادمی باشد باید از طریق بانک به حساب مربوط به سفارت واریز و اصل رسید بانکی با درخواست ویزا ارائه شود.