آژانس مسافرتی مهر پرواز، رزرواسیون خرید آنلاین بلیط هواپیما، تور و هتل
شما اینجا هستید

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

جهت ورود به کشور انگلیس لازم است که اجازه ورود به این کشور را داشته باشید در غیر این صورت به هیچ طریقی نمی توانید به انگلستان وارد شوید. از آنجایی که کشور انگلیس از حوزه شینگن خارج شده است، جهت ورود به این کشور، لازم است ویزای انگلیس را تهیه فرمایید. در سال 1394 سفارتخانه انگلیس در تهران بازگشایی شد و صدور روادید بین دو کشور از سر گرفته شد. سفارت انگلیس هنوز خدمات روادید و کنسولی را برای عموم مردم آزاد نکرده است. جهت امور ویزای انگلیس و همچنین مسائل کنسولی می توانید از نزدیک ترین سفارتخانه های انگلیس در استانبول و دبی استفاده نمایید. 
چنانچه برای سفر به انگلیس مسمم هستید و حتماً می خواهید این کشور را از نزدیک مشاهده نمایید، حتماً جهت اخذ ویزای انگلیس می بایست مدارک بسیار معتبری ارائه دهید. انگلیس مدت های نسبتاً طولانی است که از حوزه شینگن خارج شده است و چنانچه موفق به اخذ ویزای شینگن شده اید، نمی توانید از آن برای ورود به انگلیس استفاده نمایید.
همانند دیگر ویزاها ویزای انگلیس انواع مخلفی دارد که بسته به نوع آن مدارک مشخص اما کاملاً معتبری نیاز دارد. ولیکن روال کاری برای گرفتن ویزای انگلیس به این شکل است که پس از پر کردن فرم های مربوطه و آماده کردن مدارک تخصصی و مشخص شده، پرداخت هزینه ها، سفارت ایمیلی با محتوای تاریخ وقت سفارت برای شما ارسال می نماید که باید در روز مشخص شده در سفارت حضور پیدا کرده و مدارک خود را ارائه دهید و سپس انگشت نگاری شوید.

انواع ویزای انگلیس

  • ویزای توریستی انگلیس
  • ویزای تحصیلی انگلیس
  • ویزای کاری انگلیس
  • ویزای سرمایه گذاری انگلیس
  • ویزای فامیلی (خانوادگی) انگلیس

هر کدام از این نوع ویزاها یک سری مدارک عمومی دارند که در تمامی آنها مشترک هستند و یک سری مدارک تخصصی که تنها در نوع خودشان لازم به ارائه هستند.

ویزای توریستی انگلیس همانطور که از نام آن پیدا است برای افرادی است که برای بازدید و گشت و گذار به این کشور سفر می کنند. 
ویزای تحصیلی انگلیس برای افرادی است که می خواهند در یکی از دانشگاه ها و یا موسسات آموزشی تحصیل کنند. 
ویزای کاری انگلیس ویژه افرادی است که یا از کارفرما در انگلیس دعوت به همکاری دارند و یا به عنوان نیروی موقت کار می خواهند در این کشور کار کنند و یا افراد متخصصی که بخواهند در انگلیس کار راه اندازی کنند.
ویزای سرمایه گذاری انگلیس برای افرادی است که علاقه دارند از طریق سرمایه گذاری در انگلیس اقامت داشته باشند.
ویزای خانوادگی انگلیس ویژه کسانی است که می خواهند به دیدن خانواده خود بروند.

مدارک لازم برای ثبت نام آنلاین و گرفتن وقت سفارت انگلیس

  1. اسکن صفحه اول پاسپورت
  2. تکمیل فرم درخواست وقت سفارت انگلیس
  3. اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی میزبان (در صورت داشتن دعوتنامه)
  4. پرداخت هزینه ویزا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای انگلیس (مدارک مشترک و کلی)

  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • اصل و کپی پاسپورت با 1 سال اعتبار و داشتن برگ خالی
  • دو قطعه عکس 3.5 در 4.5 با زمینه سفید و تمام رخ
  • اصل و ترجمه گردش مالی شخصی و جاری 3 ماه گذشته
  • اصل و ترجمه مدرک شغلی (گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، کارت دانشجویی، حکم و کارت بازنشستگی)
  • اصل و کپی واچر هتل
  • اصل و کپی ترجمه شده سند ملکی منقول و غیرمنقول به نام متقاضی یا همسر وی.
  • اصل و کپی و ترجمه دعوت نامه به همراه تمامی مدارک معتبر میزبان

نکته : ترجمه ها می بایست از دارالترجمه و به زبان لاتین باشند.