آژانس مسافرتی مهر پرواز، رزرواسیون خرید آنلاین بلیط هواپیما، تور و هتل
شما اینجا هستید

ویزای تحصیلی کانادا

تحصیلی در کانادا

کانادا علاوه بر اینکه یک مکان توریستی بسیار محبوب است، برای دانشجویان نیز جذاب است. این کشور بسیار پیشرفته و دارای متدولوژی عالی و دارای مدرک ارزشمند است. به همین دلیل است که افراد زیادی می خواهند فرزندان خود را در مدارس ابتدایی یا متوسطه در کانادا ثبت نام کنند، در حالی که بزرگسالان نیز می خواهند برنامه های کارشناسی یا کارشناسی ارشد خود را از آنجا شروع کنند. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید، دانشجویان باید ویزای تحصیلی و مجوز تحصیل داشته باشند.
در میان تمامی راه های اخذ ویزا و اقامت موقت و دائم کانادا، ویزای تحصیلی و اقامت تحصیلی یکی از بهترین و مناسب ترین راه ها برای رفتن و اقامت در کانادا می باشد. مهرپرواز می تواند با متخصصان و مشاوران مجرب، شما را در این راه همراهی نمایند. مهرپرواز در همه دانشگاه ها و در همه ی شهر می تواند برای شما دانشجویان عزیز با بهترین امکانات پذیرش بگیرد. با ما برای بررسی شرایط تحصیل در کانادا همراه باشید.

تحصیل دانشجویان در کانادا با ویزای تحصیلی

ویزای دانشجویی کانادا چیست؟

ویزای دانشجویی کانادا به افراد اجازه می دهد تحصیلات خود را در کانادا شروع کنند. ویزای دانشجویان اساساً همان ویزای ویزیتور کانادا یا مجوز سفر الکترونیک ETA است، اما دانشجو به یک مجوز تحصیلی نیز احتیاج دارد. بنابراین ویزای دانشجویی کانادا ترکیبی از ویزای توریستی و مجوز تحصیل یا ETA است.
ویزای تحصیلی کانادا فقط به شما امکان می دهد تحصیلات خود را در کانادا در آنچه موسسات یادگیری تعیین شده (DLI) نامیده می شود، شروع کنید. اجازه تحصیل به شما امکان می دهد تا زمان اتمام تحصیل خود، در کانادا بمانید و در برخی موارد در حالی که در مدرسه ثبت نام کرده اید یا بعد از فارغ التحصیلی کار می کنید، کار کنید. برای حفظ ویزای تحصیل در کانادا، باید این شرایط را رعایت کنید:

  • در DLI ثبت نام کنید.
  • برای تکمیل برنامه تحصیلی خود تلاش کنید.
  • شرایط ویزای دانشجویی را رعایت کنید.
  • در صورت عدم رعایت شرایط ویزای دانشجویی، تحصیل را متوقف کنید.
  • بلافاصله پس از اتمام مجوز تحصیل، کانادا را ترک کنید.

اجازه تحصیل به شما اجازه نمی دهد که مدارک صادر شده از کانادا یا مزایای دولت کانادا مانند مزایای سلامتی و بیمه را دریافت کنید. با این وجود مسیری آسان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید در صورت رسیدن به هدف خود، تابعیت کانادا را درخواست کنید.

موسسه یادگیری تعیین شده چیست؟

همانطور که گفته شد، تنها در صورتیکه در یک موسسه یادگیری تعیین شده (DLI)  ثبت نام کنید، می توانید ویزای دانشجویی کانادا را دریافت کنید. DLI مدارس یا دانشگاه هایی هستند که توسط دولت استانی یا کشوری تأیید شده اند و به آن ها اجازه می دهد تا دانشجویان بین المللی را میزبانی کنند.
کلیه مدارس ابتدایی و متوسطه که در کانادا هستند به طور پیش فرض DLI هستند. با این حال، بسیاری از دانشگاه ها یا سایر موسسات آموزشی وجود دارند که DLI های معتبری ندارند. شما نباید در این موارد درخواست کنید، زیرا حتی اگر آن ها شما را بپذیرند، مجاز به حضور در آنها نخواهید بود.
برای بررسی اینکه دانشگاه یا موسسه آموزشی DLI است، می توانید به سایت سفارت کانادا رفته، در آنجا کلیه موسسه های رسمی که تایید شده توسط کانادا را می توانید مشاهده کنید. شما می توانید با انتخاب شهر، لیستی از کلیه موسسات DLI را بررسی کنید که آیا مکانی که می خواهید برای آن درخواست کنید DLI است یا خیر. همچنین شما می توانید روند پیگیری پذیرش خود را به متخصصان و مشاوران ما بسپارید تا آن چه را که می خواهید برایتان رقم بزنیم!
در حالی که در موسسه ای حضور داشته باشید و آن موسسه وضعیت DLI خود را از دست بدهد، شما می توانید تحصیل را در آنجا ادامه دهید تا اجازه تحصیل منقضی شود. اگر مجوز شما قبل از اتمام تحصیلات منقضی شود، باید در یک موسسه جدید که DLI است ثبت نام کنید تا بتوانید مجوز تحصیل جدید دریافت نمایید.

مجوز تحصیل در کانادا

چه کسانی به مجوز تحصیل در کانادا احتیاج دارند؟

کلیه دانشجویان بین المللی که می خواهند در کانادا تحصیل کنند و برای ورود به کانادا به ویزای بازدید کننده یا ETA و همچنین، باید ویزای دانشجویی و مجوز تحصیل را دریافت کنند. این مجوز به خودی خود اجازه ورود به کانادا را نمی دهد، اما همراه با ویزای بازدید کننده یا ETA، به شما اجازه می دهد تحصیلات خود را شروع کنید.
با این حال، برخی از گروه هایی وجود دارند که در شرایط خاص، ممکن است به مجوز تحصیل در کانادا احتیاج نداشته باشند، مانند:

  • اگر برنامه تحصیل شما در کانادا کمتر از 6 ماه باشد، فقط به ویزای بازدید کننده یا ETA احتیاج خواهید داشت، اما به شرطی که برنامه را در 6 ماه یا کمتر تکمیل کنید، اگر نتوانید برنامه کوتاه مدت را در 6 ماه تکمیل کنید، به مجوز تحصیل نیاز خواهید داشت.
  • اگر شما یک خانواده یا کارمند یک نماینده خارجی در کانادا هستید که توسط امور جهانی کانادا معتبر شناخته شده اید، پس نیازی به مجوز تحصیل ندارید.
  • اگر شما عضو نیروهای مسلح خارجی در کانادا هستید و وظایف رسمی دارید، نیازی به مجوز تحصیل ندارید، اما ممکن است اعضای خانواده شما به یکی از آن ها نیاز داشته باشند.
  • اگر شما شهروند کشور دیگری هستید که دارای یک وضعیت ثبت شده در کانادا هستید، نیازی به اجازه تحصیل ندارید.

مجوز تحصیل برای افراد خردسال 

اگر فرزند خردسالی در کانادا هستید، در صورت وجود این نکات نیاز به اجازه تحصیل ندارید:

  • در مهد کودک
  • پناهنده یا مدعی پناهنده
  • اگر والدین شما پناهنده یا مدعی پناهنده هستند.
  • به مدرسه پیش دبستانی، ابتدایی یا متوسطه می روید و والدینی دارید که مجاز به کار یا تحصیل در کانادا است.

آیا برای ویزای دانشجویی کانادا واجد شرایط هستم؟

برای واجد شرایط بودن برای درخواست ویزای دانشجویی در کانادا و اجازه شما باید شرایط زیر را فراهم کنید، یک نامه پذیرش معتبر از یک مؤسسه یادگیری تعیین شده (DLI) با این اطلاعات داشته باشید:

  • نامه رسمی از دانشگاه یا مدرسه
  • برنامه و مدرک به دست آمده
  • میزان شهریه ای که شما باید بپردازید
  • تاریخ شروع و پایان برنامه تحصیلی شما 
  • حداقل 18 سال سن داشته باشید تا بتوانید واجد شرایط دریافت ویزای دانشجویی اولیه باشید و فرزندان شما که کمتر از 18 سال دارند نمی توانند به تنهایی متقاضی شوند. بنابراین، اگر فرزندی دارید که می خواهد در دبستان یا دبیرستان شرکت کند، باید از طرف آنها درخواست دهید.
  • سوابق کیفری نداشته باشید و مدارک دادگاه را برای اثبات آن ارسال کنید.
  • شما باید فرم رضایت نامه مرکز درخواست ویزا (VAC) را پر کنید و امضا کنید.
  • شما باید نسخه هایی از وضعیت مهاجرت فعلی خود را در کشور دیگری یا کانادا ارسال کنید.
  • ثابت کنید که اقامت شما در کانادا موقتی است و پس از اتمام تحصیل به کشور خود باز خواهید گشت.

شرایط ویزای دانشجویی کانادا

با تکمیل فرم ها، باید مدارک زیر را نیز ارائه دهید:

  • اسکن گذرنامه شما و اثبات صحت اعتبار آن
  • سابقه سفر شما، به این معنی که تمام گذرنامه شما اسکن می شود و همچنین ثابت می کند که صفحات خالی در آن دارید یا خیر 
  • نامه های تایید شده از دادگاه و پلیس کشور شما برای اثبات نداشتن سابقه کیفری 
  • نامه اعلامیه ای از طرف شما به دولت کانادا که در آن توضیح می دهید که چرا آنها باید ویزا و اجازه تحصیل را به شما بدهند
  • دو عکس که الزامات عکس کانادا را برآورده می کند
  • معاینات پزشکی
  • وضعیت اشتغال یا تحصیلات شما از طریق رزومه یا دیپلم دریافت می شود
  • اثبات اینکه می توانید هزینه تحصیل در کانادا (شهریه و هزینه های زندگی) پرداخت کنید

نکات مهم برای پرداخت هزینه تحصیل در کانادا

برای پرداخت هزینه تحصیل در کانادا باید به نکات زیر توجه کرد :

  • ایجاد یک حساب بانکی به نام شما در کانادا  
  • شما باید یک گواهینامه سرمایه گذاری تضمین شده (GIC) دریافت کنید که توسط یک موسسه مالی کانادایی صادر شده باشد.
  • باید اثبات کنید که وام دانشجویی را از یک بانک گرفته اید.
  • گردش مالی خوب از 4 ماه اخیر 
  • باید اثبات کنید که قبلاً شهریه و مسکن خود را پرداخت کرده اید.
  • شما باید نامه ای از شخص یا مؤسسه داشته باشید که به شما پول می دهد.
  • شما باید اثبات کنید که بورس تحصیلی دارید.
  • اگر می خواهید در کبک تحصیل کنید، باید یک گواهی نامه معتبر از کبک (CAQ) را نیز دریافت کنید که توسط دولت کبک صادر می شود. شما دستورالعمل های مدرسه خود را در مورد نحوه درخواست CAQ دریافت خواهید کرد.
  • شما باید یک توضیحی ارائه دهید که می گوید چرا می خواهید در کانادا تحصیل کنید و تضمین می کنید که مسئولیت های خود را به عنوان دانشجو در کانادا می پذیرید و درک می کنید.
    اگر یک فرد خردسال برای تحصیل به کانادا رفته و به یک متولی نیاز دارد که والد خردسال نباشد، باید یک فرم اعلامیه حضانت را نیز تهیه کنید که بیان می کند سرپرست فرزند کیست و باید توسط والدین یا سرپرستان قانونی کودک امضا شود.
  • اگر برای اولین بار متقاضی هستید، پس شما به شماره یك مجوز در مورد تحصیل كه یك شناسه مشتری منحصر به فرد (UCI) نامیده می شود، نیاز دارید.اگر قبلاً درخواست مجوز تحصیل كرده اید، باید شماره سند، اجازه تحصیل خود را كه در نامه ای كه توسط دولت کانادا برای شما ارسال شده است، بنویسید.
  • اگر اعضای خانواده شما (همسر یا شریک قانونی و فرزندان خردسال) نیز شما را همراهی می کنند، شما باید فرم های درخواست را برای آنها تهیه کرده و به عنوان یک خانواده در کنار هم درخواست کنید.
  • همه اسناد باید به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شوند و شما باید دارای گواهی و اثبات صحیح این مدارک باشید. پس از ارائه تمام اسناد، می توانید اقدام به ارسال درخواست و پرداخت هزینه نمایید.

حداقل هزینه برای ویزای تحصیلی کانادا 

برای اینکه بتوانید ویزای دانشجویی یا مجوز تحصیل دریافت کنید، باید بودجه کافی برای تأمین شهریه و هزینه های زندگی خود در کانادا داشته باشید. اگر اعضای خانواده شما را همراهی می کنند، به بودجه اضافی نیز، نیاز خواهید داشت. دو نوع مورد نیاز صندوق برای دانشجویان وجود دارد:

  • دانشجویانی که در خارج از کبک تحصیل می کنند.
  • دانشجویانی که در کبک تحصیل می کنند.
  • دانشجویانی که در خارج از کبک تحصیل می کنند باید ثابت کنند که می توانند تحصیلات خود را در کانادا پوشش دهند.

چگونه می توانم مجوز تحصیل در خواست کنیم؟

برای اینکه بتوانید در کانادا تحصیل را شروع کنید، باید برای مجوز تحصیل درخواست کنید و تأیید شوید. با این حال، سه موقعیت وجود دارد که می توانید در آن حضور داشته باشید که عبارتند از:

  • خارج از کانادا
  • داخل کانادا
  • در بندر ورودی کانادا (POE)

علاوه بر این، برای هر گزینه می توانید به طور مستقیم از سفارت کانادا یا از طریق سیستم آنلاین اقدام کنید. روند درخواست به همین صورت خواهد بود، اما اگر به صورت کاغذی درخواست دهید، باید تمام مدارک را چاپ کرده و به کنسولگری کانادا ارسال کنید، در حالی که وقتی درخواست آنلاین می کنید، فقط می توانید اسناد اسکن شده و فرم های تکمیل شده را با پیوست کردن و از طریق حساب کاربری خود ارسال کنید.

تحصیل در کانادا

چگونه می توان برای اجازه تحصیل از خارج از کانادا درخواست کرد؟

اگر دانشجوی بین المللی هستید که در DLI کانادا پذیرفته شده اید اما خارج از کانادا است، در این صورت مراحل درخواست برای شما شامل درخواست ویزای طولانی بازدید کننده و مجوز تحصیل می شود. اگر از کشوری هستید که برای ورود به کانادا به ویزا نیازی ندارید، پس از آن مجوز سفر الکترونیکی (ETA)  و مجوز تحصیل را درخواست خواهید کرد.
برنامه از طریق یک فرآیند انجام می شود، بنابراین نیازی به جداگانه بودن آن ها نیست. اگر ویزا شما تأیید شود، مجوز تحصیل نیز دریافت خواهید کرد.
روند درخواست ویزای دانشجویی کانادا و اجازه از خارج از کانادا همان روند درخواست برای هر نوع ویزای کانادا است.

مجوز تحصیل در کانادا 

تقاضای اجازه تحصیل در کانادا فقط در صورتی انجام می شود که در چند موقعیت زیر قرار داشته باشید:

  • شما فرزند خردسال در دبستان یا متوسطه هستید.
  • شما دانشجوی کانادا یا بازدید کننده هستید.
  • شما یک دوره یا برنامه تحصیلی کوتاه مدت (کمتر از 6 ماه) در کانادا را گذرانده اید.
  • شما اجازه اقامت موقت (TRP) را به مدت 6 ماه یا بیشتر دارید، یا عضو خانواده شما دارای چنین TRP است.
  • شما همسر یا شریک عادی یا شخصی هستید که برای کار به کاندا مهاجرت کرده و یا برای اقامت دائم درخواست کرده اید.
  • شما اجازه تحصیل از خارج از کانادا را دارید و می خواهید آن را تمدید کنید.
  • شما عضو خانواده در کانادا هستید
  • عضو یک تیم ورزشی مستقر در کاناداهستید
  • نماینده رسانه ها هستید
  • عضو روحانیت
  • شما عضو خانواده یا کارمندان خصوصی یک نماینده خارجی در کانادا هستید.

برای درخواست، باید به سفارت کشور خود در کانادا مراجعه کنید یا با سفارت کانادا تماس بگیرید تا اسناد را به صورت حضوری ارسال کرده و هزینه های مربوط را بپردازید.

هزینه ویزای دانشجویی کانادا چقدر است؟

مراحل درخواست ویزای دانشجویی کانادا مستلزم پرداخت تمام هزینه های درخواست، برای هر شخص و همچنین برای اعضای خانواده شما است. در صورت درخواست آنلاین، بدون پرداخت هزینه های خود می توانید یک درخواست ارائه دهید و اگر بدون هزینه درخواست های کاغذی ارائه دهید، آنها پذیرش نمی شوند.
اگر در مورد درخواست ویزای دانشجویی و شروع تحصیل در کانادا جدی هستید باید هزینه های آن را بپردازید. هزنیه های برای اخذ ویزای تحصیلی در هر کشور متفاوت می باشد و علاوه بر هزنیه هایی که دولت کانادا و موسسه های آموزشی دریافت می کنند، هزنیه های هم مختص هر کشور می باشد که باید پرداخت شود و این هزینه ها در کشور ها متفاوت خواهد بود. مواردی که باید برای آن ها هزینه پرداخت شود و در همه جا یکی می باشد به شرح زیر است:

  • هزنیه برای مجوز تحصیل (از جمله برنامه های افزودنی)
  • هزینه بیومتریک (به ازای هر نفر)
  • هزینه بیومتریک برای یک خانواده 

ویزای دانشجویی کانادا چه مدت اعتبار دارد؟

ویزای دانشجویی کانادایی فقط برای مدت زمان تحصیل و 90 روز معتبر است. این 90 روز به شما امکان می دهد برای عزیمت به کانادا و یا درخواست تمدید ویزای تحصیلی کانادا، خود را آماده کنید.
بنابراین اگر برنامه خود را در مدت زمانی که مجوز تحصیل معتبر باشد تکمیل نکنید، باید آن را تمدید کنید. اگر برنامه را زودتر از تاریخ انقضاء اجازه تحصیل تکمیل کنید، فقط 90 روز دیگر فرصت دارید و باید کانادا را ترک کنید.
شما باید با ارسال اطلاعیه فارغ التحصیلی از مدرسه خود مانند ایمیل، نامه یا سند دیگری، اثبات اینكه برنامه خود را به اتمام رسانده اید یا نسخه ای از مدرک، دیپلم یا گواهی خود را ارسال کنید. تاریخ صدور یکی از این موارد به عنوان تاریخی که برنامه خود را تمام کرده اید و سپس 90 روز دیگر برای آماده سازی برای عزیمت به کانادا آغاز می شود.

آیا ویزای دانشجویی کانادا به شما اجازه می دهد تا از کشور خود بازدید کنید؟

سیستم مدارس کانادا بین سال های مدرسه در طول تابستان و زمستان دارای وقفه های فراوانی است. طبیعتاً بسیاری از دانشجویان خارجی در این استراحت ها می توانند به کشورهای وطن خود سفر کنند.
ویزای دانشجویی برای کانادا به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد تا در طول تعطیلات خود به خارج از کشور سفر کنند. با این حال، هنگام بازگشت به کانادا، باید اثبات وضعیت خود را ارائه دهند. آن ها باید ویزای معتبر یا ETA و مجوز تحصیل خود را نشان دهند. حتی اگر مجوز تحصیل معتبر باشد، ویزا یا ETA باید معتبر باشد، در غیر این صورت دانشجو اجازه ورود به کانادا را ندارد. بنابراین قبل از سفر به خارج از کانادا، اطمینان حاصل کنید که مدارک شما معتبر هستند. اگر اینگونه نبود، قبل از سفر خود، درخواست تمدید کنید.

آیا می توانم مدارس را با ویزای دانشجویی در کانادا تغییر دهم؟

ویزای دانشجویی برای کانادا به دارنده این امکان را می دهد که در صورت پذیرش ویزا، مدارس را تغییر دهند. در صورت تغییر مدارس در این شرایط، باید به دولت کانادا اطلاع دهید:

  • اگر دبستان را به پایان رسانده اید و می خواهید دبیرستان را شروع کنید.
  • اگر دبیرستان را تمام کردید و دبیرستان را شروع می کنید.
  • اگر دانشجوی مقطع متوسطه هستید و مدارس را می خواهید تغییر دهید. 

مدارس پس از دوره متوسطه

مدارس بعد از دوره متوسطه شامل موارد زیر است:

  • دانشگاه ها
  • کالج ها، EGEP ، مؤسسات.
  • دانشگاه های خصوصی، آکادمی ها، کالج های شغلی، موسسات آموزشی.
  • انگلیسی به عنوان یک زبان دوم (ESL) /  فرانسه به عنوان یک زبان متوسطه (FSL) یا سایر دوره های آموزش زبان.

در صورت نیاز به تغییر هر یک از شرایطی که در پروسه تحصیل بیان شده است، ما مجبور خواهیم شد مجوز تحصیل شما را تغییر دهیم، بنابراین یک مجوز تحصیلی جدید براش ما دریافت کنیم. ما باید این مراحل درخواست را طی کنیم و مجوز تحصیل برای مدرسه یا دانشگاه جدید را برای شما دریافت نماییم. 

آیا اعضای خانواده می توانند شما در کانادا همراهی کنند؟

خانواده نزدیک شما می توانند شما را همراهی کنند، بنابراین همسر یا شریک زندگی و فرزندان خردسال را می توانید برای تحصیل به کانادا ببرید. با این حال، آن ها باید برای اخذ ویزاهای خود (نه مجوز تحصیل)، که ویزای بازدید کننده است، اقدام کنند. شما می توانید برنامه ها را با هم برای ما ارسال کنید تا بتوانیم به کنسولگری کانادا بگوییم که شما یک خانواده هستید و می خواهید برای مدت تحصیل در کنار هم باشید.

آیا می توانیم هنگام ویزای دانشجویی کار کنم؟

چندین شرط وجود دارد که یک دانش آموز باید هنگام تحصیل خود در ویزای دانشجویی کانادا برای کار اقدام نماید. با این حال، دانشجویان مجاز به کار در این موارد هستند:

  • کار در دانشگاه اگر در یک برنامه تمام وقت ثبت نام کنند.
  • در صورت نیاز به برنامه درسی برنامه های خود، همکاری های مشترک یا کارآموزی را کامل کنند.
  • در صورت اجازه تحصیل اجازه کار در خارج از دانشگاه را می توانید داشته باشید که کمتر از 20 ساعت در هفته باشد.
  • هر یک از این گزینه ها و شرایط، به وضعیت فرد دانش آموز بستگی دارد و برای هر فرد می توانند این شرایط متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در آژانس مسافرتی مهرپرواز تماس حاصل نمایید.

آیا بعد از اتمام تحصیلاتم می توانم کار کنم؟

برخی از دانشجویان می خواهند بعد از اتمام تحصیلات خود در کانادا به کار خود ادامه دهند. هنگامی که ویزای دانشجویی دارید، دریافت مجوز کار پس از فارغ التحصیلی ( PGWP) آسان تر است، مدت زمان آن بستگی به طول برنامه تحصیلی شما دارد:

  • اگر برنامه تحصیل شما کمتر از 8 ماه باشد، شما واجد شرایط PGWP نیستید.
  • اگر برنامه تحصیلی شما بین 8 ماه تا 2 سال بود، می توانید PGWP را به طول برنامه تحصیل خود دریافت کنید.
  • اگر برنامه تحصیل شما دو سال یا بیشتر بود، می توانید یک PGWP دریافت کنید که به مدت 3 سال معتبر باشد.
  • اگر بیش از یک برنامه تحصیلی ثبت نام کرده اید و به پایان رسانده ید، می توانید PGWP را تا 3 سال دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  • نامه  DLI  از یکی از مراکز معتبر آموزشی 
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan 
  • اسکن صفحات پاسپورت 
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی 
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان 
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا
  • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
  • ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه
  • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال

این هزینه ها توسط اداره مهاجرت کانادا دریافت می شوند و غیر قابل برگشت هستند.

نمای زیبا از کشور کانادا و اخذ ویزا این کشور

تحصیل در کانادا یک تجربه شگفت انگیز برای هر دانشجویی است. کانادا یکی از بالاترین استانداردهای آموزش در جهان را دارد. اگر می خواهید بهترین شانس خود را برای دریافت مجوز و درخواست ویزای دانشجویی خود اقدام نمایید، می توانید با مشاوران ما در آژانس مسافرتی مهرپرواز تماس حاصل فرمایید. ما به هزاران دانش آموز کمک کرده ایم که مجوز تحصیل بگیرند و با موفقیت وارد کانادا شوند و ما می توانیم در این راه به شما کمک کنیم !
مهرپرواز با ارائه بهترین خدمات اخذ ویزای کانادا، ویزای تحصیلی، ویزا شنگن و کلیه خدمات گردشگری در خدمات شما همراهان گرامی می باشد.