آژانس مسافرتی مهر پرواز، رزرواسیون خرید آنلاین بلیط هواپیما، تور و هتل
شما اینجا هستید

ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

استرالیا کشوری زیبا است که مهاجرت پذیری بسیار بالایی دارد، به این معنا که سالانه مهاجران بسیاری از سرتاسر دنیا به این کشور می آیند. ویزای استرالیا در کل جهان یکی از معتبرترین ویزاها به شمار می رود و این امر سبب شده تا مهاجران بسیار زیادی داشته باشد. جمعیت 20 میلیونی استرالیا، این کشور را به ششمین کشور وسیع دنیا تبدیل کرده است. زبان اصلی در استرالیا انگلیسی است. شرایط بسیار مطلوبی در این کشور در رابطه با اقامت، تحصیل و زندگی فراهم است که مهاجران زیادی را جذب خود می کند. از طرفی این کشور زیبایی ها و جاذبه های منحصر به فردی دارد که توریست ها و گردشگران بسیاری را به خود جذب می کند. فرهنگ و آداب و رسوم و همچنین جاذبه های مختلفی که این کشور دارد باعث می شود تا سفری خاطره انگیز و به یاد ماندنی را تجربه نمایید. 
استرالیا از جمله کشورهایی است که برای ورود به آن نیازمند ویزا می باشید. 
ویزای تضمینی استرالیا را همانند ویزاهای دیگر همانند ویزای تضمینی کانادا، می توانید اخذ نمایید و شرایط متنوع و فوق العاده ای را برای سفر و یا اقامت در این کشور زیبا کسب کنید.

انواع ویزای استرالیا

افرادی که قصط سفر یا اقامت در استرالیا را دارند، با توجه به قوانین وضع شده این کشور، می توانند یکی از انواع ویزای استرالیا را اخذ کرده و به کشور پهناور استرالیا بروند.

  • ویزای توریستی استرالیا
  • ویزای تحصیلی استرالیا
  • ویزای فامیلی استرالیا
  • ویزای تجاری استرالیا
  • ویزای پزشکی استرالیا
  • ویزای استرالیا کلاس 189
  • ویزای استرالیا کلاس 190
  • ویزای استرالیا کلاس 489

مدارک لازم جهت اخذ ویزای استرالیا

همانطور که گفته شد، ویزای استرالیا انواع مختلفی دارد که برای هر کدام از آنها می بایست یک سری مدارک به خصوص را ارائه دهید تا بتوانید اجازه ورود به این کشور را دریافت کنید. ولیکن به صورت کلی برای تمام آنها تعدادی مدارک مشترک باید اخذ نمایید. در صورتی که متقاضی گرفتن ویزای استرالیا هستید، نیاز دارید که فرم تقاضای ویزا را دریافت کرده و آن را تکمیل کنید. مدارک کلی جهت اخذ ویزای استرالیا عبارتند از:

  • اصل و کپی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • اصل و کپی شناسنامه
  • یک قطعه عکس رنگی 6 در 4 پس زمینه سفید
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت پزشکی ویژه افراد 18 الی 50 سال
  • اصل و ترجمه رسمی مدرک معتبر مبنی بر توانایی مالی و گردش حساب 6 ماه گذشته
  • اصل و ترجمه گواهی اشتغال به کار و یا تحصیل یا مجوز کسب
  • مبلغ 135 الی 1000 دلار استرالیا جهت صدور ویزا

نکته: تمامی مدارک می بایست کپی و ترجمه داشته باشند
نکته: ترجمه مدارک باید از دارالترجمه باشد.
نکته: ترجمه باید به زبان لاتین باشد.
نکته: در حال حاضر تمامی مراحل به صورت آنلاین می باشد و نیازی به مراجعه حضوری نیست.

تمدید ویزای استرالیا

در شرایطی که تاریخ اتمام ویزای شما نزدیک باشد، یا باید به کشور خود بازگزدید و مجدداً اقدام به اخذ ویزا نمایید و یا می توانید در استرالیا از طریق تماس با وزارت خانه یا مراجعه به آنجا، درخواست تمدید ویزا نمایید. شرایط شما بررسی خواهد شد و سپس بعد از تایید اجازه خواهید داشت طول اقامتتان را در استرالیا بیشتر کنید. نکته بسیار مهم این است که چنانچه از تاریخ انقضای ویزای شما بیشتر از 28 روز گذشته باشد و به کشورتان بازگزدید، محروم خواهید شد و برای مدت 3 سال نمی تواند به کشور استرالیا بازگردید.

آدرس سفارت استرالیا در تهران

تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان بیست و سوم ، پلاک 2
تلفن : 88724456-021
فکس : 88714121-021
ساعات کار سفارت استرالیا : یکشنبه تا پنج شنبه : 8:30 صبح تا 14:00 بعد از ظهر
روزهای تعطیل : جمعه و شنبه