هتل دورا استانبول در مرکز شهر واقع شده است و تنها 10 دقیقه پیاده تا میدان تکسیم استانبول فاصله دارد. اتاق های هتل دورا استانبول مجهز به تهویه مطبوع و با امکانات مدرن و وای فای رایگان است.
اتاق های این هتل دارای تلویزیون LCD با کانال های ماهواره ای، مینی بار کاملاً مجهز و رایگان و امکانات رایگان برای تهیه چای و قهوه است.
هر واحد از هتل دورا استانبول چشم انداز شهر را ارائه می دهد. صبحانه با کیفیت به صورت روزانه به سبک بوفه سرو می شود و رستوران a-la-carte غذاهای ترکی و بین المللی را ارائه می دهد. با گوش دادن به موسیقی زنده آرامش بخش، می توانید از یک نوشیدنی گوارا و تنقلات در لابی بار لذت ببرید.
خدمات اتاق نیز این هتل ارائه می شود. مهمانان می توانند از میز تور و خدمات دربان در محل بهره مند شوند. همچنین پذیرش 24 ساعته خدمات ترانسفر فرودگاهی را با هزینه اضافی ترتیب می دهد. منطقه خرید معروف نیشانتاسی 1.2 کیلومتر از هتل فاصله دارد و ایستگاه مترو عثمان بی نیز 10 دقیقه پیاده روی با هتل فاصله دارد و دسترسی آسان به دیگر نقاط شهر را نیز در اختیار شما قرار می دهد. این هتل به دلیل نزدیکی به مرکز شهر، برای تور استانبول و همچنین در ایام عید برای تور استانبول نوروز توصیه می شود.
این هتل تا فرودگاه استانبول 31.2 کیلومتر فاصله دارد.
Eskişehir, Dolapdere Cd. No:33, 34437 Şişli/İstanbul, Turkey