آژانس مسافرتی مهر پرواز، رزرواسیون خرید آنلاین بلیط هواپیما، تور و هتل
شما اینجا هستید

ویزای مجارستان

کشور مجارستان 

مجارستان یکی از بهترین مناطق توریستی در اروپا مرکزی است که پایتخت آن بوداپست به عنوان یکی از زیباترین شهرهای جهان شناخته می شود. این کشور علیرغم مساحت نسبتاً کمی که دارد، دارای مکان های بیشماری می باشد. میراث جهانی زیادی در این کشور می توان یافت همچنین دومین دریاچه بزرگ حرارتی در جهان و و بزرگترین چمنزار طبیعی در اروپا در این کشور زیبا می باشد.
از مهم ترین شهر های آن می توان به شهر دبرسن، سگد، پیچ وگیور و میشکولتس اشاره کرد. جمعیت مجارستان حدود 10 میلیون نفر می باشد. واحد پول آن ها فورینت (HUF) است. دین رسمی آن ها نیز مسیحیت می باشد.
مجارستان یک کشور بدون مرز است که در حوضه کارپات واقع شده است. دو رودخانه طولانی آن به نام های دانوب و تیسزا مجارستان را به سه قسمت تقسیم می کند.
مجارستانی ها، که کشور خود را با عنوان Magyarország ، "سرزمین Magyars" می شناسند، در بین ملل اروپا بی نظیر هستند زیرا با زبانی صحبت می کنند که مربوط به هیچ زبان اصلی اروپایی دیگر نیست. مجارستانی ها که از نظر زبانی توسط ملل بیگانه محاصره شده اند و در بیشتر تاریخشان احساس تنهایی کرده اند.
مجارستان از شمال با اسلواکی، اتریش و اسلوونی و از جنوب با کرواسی، صربستان، از شرق با رومانی و اوکراین همسایه می باشد. مجارستان دارای چهار فصل مختلف است. مجارستان دارای تابستان های گرم و زمستان های سرد است. مجارستان در منطقه معتدل قرار دارد و از آب و هوای قاره ای نسبتاً خشک برخوردار است. این کشور توسط رشته های کوه های آلپ و کارپات ها احاطه شده است.
طبیعت بی نظیر، بناهای تاریخی با معماری شگفت انگیز، فرهنگ غنی و مردمانی خونگرم و خوش رفتار، مجارستان را به مقصدی بی نظیر برای سفر تبدیل کرده است که هر ساله گردشگران و توریست های زیادی از سراسر دنیا به این کشور سفر می کنند.

 کشور زیبا مجارستان بوداپست

ویزای مجارستان 

مجارستان یکی از زیبا ترین و در عین حال ارزان ترین مقاصد اروپایی محسوب می شود که به دلیل جاذبه های گوناگون و دیدنی آن به "پاریس شرق" معروف شده است همچنین به دلیل دسترسی و ویژگی های خاص آن به یک مقصد عالی برای گردشگران تبدیل شده است.
از سال 2007 مجارستان عضو اتحادیه اروپا همچنین عضو منطقه شنگن شده است. بسته به هدف سفر شما به مجارستان، انواع مختلف برای اخذ ویزا وجود دارد که بسته به نوع انتخاب شما برای سفر این ویزا ها متفاوت می باشد. این که آیا شما قصد دارید به یک سفر توریستی بروید، برای تحصیل یا کار در این کشورمشغول شوید و یا به طور دائم در آنجا اقامت کنید، بر این اساس متقاضیان برای  سفر به این کشور باید باتوجه‌ به هدف سفر خود برای دریافت ویزا مجارستان اقدام کنند.

انواع ویزای مجارستان

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
  • ویزای ورزشی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای ملاقات با بستگان

صدور ویزای مجارستان 

اگر متقاضی قصد سفر به مجارستان و اقامت در این کشور کمتر از 90 روز را داشته باشد، اول باید از طریق وب سایت کارگزار مجارستان برای دریافت وقت ملاقات اقدام نماید. در مرحله دوم باید در موعد مقرر جهت انجام مراحل که شامل ارائه مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک می شود به صورت حضوری به دفتر کارگزار مجارستان مراجعه نمایند. ولی اگر اقامت متقاضی بیش از 90 روز می باشد باید ویزای ملی را داشته باشد که برای اخذ این ویزا باید به قسمت کنسولگری سفارت مجارستان مراجعه کند.

وقت سفارت مجارستان 

متقاضیان ویزای کوتاه مدت مجارستان برای تعیین وقت باید از طریق کارگزار سفارت یا مراکز VFC برای اخذ ویزا اقدام نمایند. همچنین متقاضیان اخذ ویزا دائم فقط به صورت تلفنی می تواند برای وقت سفارت اقدام کنند و تعیین وقت از طریق ایمیل امکان پذیر نمی باشد. به دلیل حجم بالای کار سفارت ممکن است وقت سفارت یک تا دوماه طول بکشد. مدت زمان صدور ویزا نیز 21 روز کاری می باشد.
اسناد عمومی مورد نیاز برای درخواست ویزا مجارستان :

  • 2 قطعه عکس  
  • گذرنامه و کپی ویزاهای قبلی شما - اعتبار حداقل 3 ماه از تاریخ بازگشت - لازم است. گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • تأیید بیمه ویزای مسافرتی برای پوشش حداقل 30،000 € در مجارستان و کل منطقه شینگن
  • نامه ای که هدف آن بازدید از مجارستان است
  • رزرو بلیط هواپیما با تاریخ و شماره پرواز مشخص کننده ورود و خروج از مجارستان
  • رزرو هتل برای کل مدت اقامت مورد نظر در مجارستان
  • اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، شناسنامه فرزندان، شناسنامه همسر)
  • وسایل معاش، اثبات تمکن مالی برای مدت اقامت در مجارستان.

ویزا شینگن مجارستان

ویزای تحصیلی مجارستان

یکی از مهم ترین خدمات کشور مجارستان برای متقاضیان ارائه ویزای تحصیلی مجارستان می باشد. این کشور دارای دانشگاه ها و موسسات معتبری می باشد. هر ساله دانشجویان زیادی برای تحصیل از سراسر دنیا به این کشور مراجعه می کنند. افرادی که می خواهند برای تحصلی به این کشور مراجعه نمایند باید پذیرش یکی از دانشگاه های این کشور را بگیرند و با دعوت نامه آن دانشگاه، برای اخذ ویرا تحصیلی مجارستان اقدام نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی مجارستان

  • اثبات ثبت نام
  • نامه تأیید از مدرسه یا دانشگاه
  • 6 قطعه عکس 4×6 
  • معادل 60 یورو یا 75000 تومان(اسکناس 1000 به بالا) 
  • گواهی اشتغال به کار سرپرست یا قیم در سربرگ با مهر و امضاء
  • ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار سرپرست یا قیم و یا ترجمه جواز کسب 
  • گواهی تعهد پرداخت هزینه تحصیلی
  • گواهی تعهد ضمانت و موافقت خروج دانشجویان زیر 18 سال توسط سرپرست
  • گواهی بانکی و تمکن مالی جهت دانشگاه های موجود در شهر بوداپست ( متقاضی باید حساب ارزی سپرده حداقل به مبلغ 15000 یورو ارائه نماید.)
  • ترجمه رسمی سند ملکی سرپرست
  • قبض پرداخت شهریه سال اول دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی و مهندسی
  • فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء دانشجو یا متقاضی

ویزای توریستی مجارستان

ویزای توریستی مجارستان از بهترین ویزا، برای گردشگران می باشد. وجود سفارت مجارستان در ایران اخذ ویزا این کشور را بسیار آسان کرده است و شما به راحتی و بدون مشکل برای اخذ ویزا این کشور می توانید اقدام نمایید. اخذ ویزا توریستی این کشور توسط سفارت انجام می شود. این ویزا به صورت موقت و کوتاه مدت صادر می شود و 90 روزه می باشد. مجارستان عضو شینگن می باشد و با اخذ ویزا توریستی مجارستان شما می توانید به کشور های عضو شینگن نیز سفر نمایید.
مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی مجارستان با اتحادیه اروپا یکی می باشد. مرحله اول برای اخذ ویزا مجارستان تکمیل فرم آنلاین از طریق سفارت می باشد. مرحله دوم تهیه مدارک لازم برای اخذ ویزا توریستی و مرحله سوم ارائه مدارک به سفارت مجارستان است. پس از تایید مدارک مبلغ 60 یورو از متقاضیان دریافت می شود. یکی از بهترین و آسان ترین روش ها برای اخذ ویزا از طریق دعوت نامه است صدرو دعوت نامه برای شما متقاضی عزیز می تواند اقامت و اخذ ویزا را برای شما آسان کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی مجارستان

  • تکمیل فرم آنلاین دریافت ویزا
  • کپی فرم آنلاین دریافت ویزا
  • هدف سفر به مجارستان
  • عکس
  • بیمه مسافر
  • گواهی اشتغال
  • اصل شناسنامه و کپی ترجمه شده
  • دلایل سفر به مجارستان
  • رزرو بیلیط و هتل
  • گردش حساب بانکی
  • سند مالکیت خانه یا مغازه
  • سند ازدواج و کپی ترجمه شده
  • اصل شناسنامه فرزندان و کپی ترجمه شده
  • اعتبار شش ماهه گذرنامه هنگام دریافت ویزا

پاسپورت و ویزا مجارستان

مدت اعتبار ویزای مجارستان 

حداکثر مدت اعتبار ویزای مجارستان 90 روز می باشد که بسته به قوانین می تواند به صورت یک بار ورود یا چند بار ورود مورد استفاده قرار گیرد. متقاضیانی که قصد اقامت بیشتر در این کشور را دارند باید برای ویزای دائم مجارستان اقدام نمایند.

ریجکت یا رد شدن ویزای مجارستان 

درخواست ویزا ممکن است برا اساس صلاحدید افسر کنسولگری باعث ریجکت یا رد شدن ویزا فرد متقاضی شود. دلایل زیادی برای رد شدن ویزا وجود دارد. از مهم ترین دلایل رد یا ریجکت شدن ویزا می توان به ناقص بودن مدارک یا اطلاعات افراد اشاره کرد که افسر کنسولگری نمی تواند اطلاعات لازم را از فرد متقاضی دریافت نماید و ویزا فرد را رد می کند. 

دلایل ریجکت شدن ویزای مجارستان 

از مهم ترین دلایل رد یا ریجکت شدن ویزا مجارستان می توان به :

  • داشتن سابقه کیفری 
  • عدم مطابقت مدارک شغلی و صلاحیت حرفه ای با شرایط مالی ارائه شده
  • ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک از هدف سفر و اقامت 
  • منطبق نبودن دوره برنامه ویزا با برنامه سفری ارائه شده و وضعیت حق مرخصی و یا وضعیت درآمد.
  • ناتوانی در ارائه برنامه در قبال اتفاقات پیش بینی نشده در سفر.
  • گذرنامه نامعتبر‌ 
  • عدم ارائه برنامه سفری
  • ارائه نامه های غیر معتبر
  • عدم اثبات کافی برای مدت زمان اقامت و یا عدم بازگشت به وطن 
  • بیمه مسافرتی نامعتبر 
  • عدم ارائه مدارک اقامت
    اشاره کرد.

ریجکت یا رد شدن ویزا مجارستان

درخواست تجدید نظر ویزای مجارستان

برای ویزا مجارستان رفع ریجکتی وجود ندارد. اگر شما با تورهای گروهی مجارستان ریجکت شده باشید تا 2 سال نمی توانید برای در خواست مجدد اقدام نمایید. همچنین اگر به صورت فردی اقدام کرده اید و ریجکت شده اید، پس از 6 ماه می توانید دوباره اقدام نمایید. شما برای درخواست مجدد باید نامه خود را همراه با مدارک و نامه ریجکتی، نامه اعتراض و پاسپورت به سفارت مجارستان مراجعه نمایید. پس از تحویل نامه اعتراض، 45 روز کاری طول می کشد تا جواب اعتراض شما صادر شود.

نکات مهم برای اخذ ویزای مجارستان 

برای اخذ ویزای مجارستان نکات مهمی وجود دارد که مهم ترین آن ها :

  • حضور متقاضی جهت انجام مصاحبه الزامی می باشد
  • مصاحبه در سفارت به صورت انگلیسی انجام می شود
  • باید تمامی مدارک بر اساس چک لیست به طور کامل به موسسه تحویل داده شده باشد
  •  در روز مصاحبه سفارت همراه داشتن پرینت اعلام وقت سفارت الزامی است.
  • لباس مرتب و منظم در روز مصاحبه مهم است.
  • نداشتن سوء سابقه کیفری 
  • نداشتن ویزای ریجکتی
  • مدارک باید برپایه صداقت باشد
  • در روز مصاحبه بهتر است بسیار آرام و ملایم صحبت کنید و از توضیحات اضافه بپرهیزید 
  • مدارک مالی شما باید منبع موثق و قابل استناد داشته باشد
  • مبلغ پرداختی برای ویزا باید به یورو باشد.
  • در صورت رد شدن درخواست ویزا مجارستان بهتر است بعد از چند ماه دوباره درخواست خود را ارائه دهید. چرا که احتمال رد شدن ویزا وجود دارد

سفارت مجارستان در تهران

  • آدرس سفارت مجارستان : تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶
  • تلفن سفارت مجارستان : 22550452 و 22550460 (021)
  • نمابر: 22550503 (021)
  • ایمیل خدمات کنسولی مجارستان : consulate.thr@mfa.gov.hu
  • وب‌سایت:  teheran.mfa.gov.hu/irn

برای تعیین وقت سفارت برای ویزا بلند مدت و دائم فقط از طریق تماس تلفنی می توانید اقدام نمایید که باید با شماره های  22550482، 22596020، 22550452، 22550460 و 22550471  تماس حاصل نمایید.
همچنین، متقاضیان می‌توانند درخواست تائید (تأیید مدرک، ترجمه، درخواست گواهی عدم سوء پیشینه بدون وقت قبلی) را فقط روزهای پنج‌شنبه از 9:30 تا 12:30 ارائه کنند.
 خدمات ویزا و کنسولی سفارت مجارستان بر عهده شرکت VFSGlobal می‌باشد که برای مراجعه به این دفتر می‌توانید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم  مراجعه کنید. روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 17 می توانید برای این خدمات به شرکت VFC مراجعه کنید.

پاسپورت و ویزا مجارستان

اخذ ویزای مجارستان پروسه طولانی و پیچیده ای دارد. متقاضیان عزیز برای اخذ ویزا باید به متخصصان و مشاوران مجرب مراجعه نمایند. از مهم ترین نکات اخذ ویزا مجارستان گرفتن وکیلی مجرب و معتمد و آگاه به امور مهاجرتی در زمینه اخذ ویزا می باشد. به طور کلی شما برای دریافت ویزا مجارستان باید از طریق یک متخصص اقدام نمایید زیرا اگر اقدام شما با عجله و ناآگاهی انجام شود منجر به ریجکتی در پرونده و زیان های فراوانی به شما می شود.
مجارستان به دلیل شرایط زندگی و هزنیه های پایین یک گزینه عالی برای سفر و مهاجرت می باشد. شما می توانید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با همکاران ما در آژانس مسافرتی مهرپرواز تماس حاصل نمایید.
مهرپرواز با ارائه بهترین خدمات گردشگری و مسافرتی و اخذ ویزا شنگن در خدمت شما همراهان گرامی می باشد.